Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obuka studenata u svetskim centrima
 
 

Obuka studenata u svetskim centrima

masinskiU organizaciji multinacionalne kompanije Rapp marine group, 20 studenata završne godine na kragujevačkom Fakultetu inženjerskih nauka (doskorašnjem Mašinskom fakultetu), odlazi uskoro na šestonedeljnu obuku u vodeće centre Rapp-a u SAD-u (Sijetl), Škotskoj i Norveškoj, a po okončanju studija najverovatnije je da će dobiti posao u toj kompaniji.

Multinacionalna kompanija Rapp, sa sedištem u Norveškoj, koja je od 2006. godine većinski vlasnik kragujevačke firme Zastava Mašine, vodeći je svetski proizvođač komponenti i elemenata za naftne platforme, te za prekookeanske i ribolovačke brodove, i od lane sarađuje sa Fakultetom.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');