Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Autoput do kraja godine
 
 

Autoput do kraja godine

radovi u tokuIzgradnja regionalnog autoputa od Kragujevca do Batočine biće završena do kraja ove godine, izjavila potpredsednica vlade Verica Kalanović. "Duboko se nadam da ćemo do kraja 2012. imati završen taj prvi regionalni autoput koji vezuje jedan veliki srpski grad sa Koridorom 10", rekla je Verica Kalanović. Taj put je, prema Kalanovićevoj, obaveza Republike Srbije za završetak projekta "FIAT automobili Srbije", ali i "neophodnost" za razvoj Kragujevca i čitave Šumadije.

Verica Kalanović je napomenula da je u prethodnom periodu urađeno devet kilometara tog autoputa, radovi na još tri kilometra su u toku, a za preostalih 6,7 kilometara je sproveden tender.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');