Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje PU Kragujevac o snimanju utakmice FK ''Radnički 1923'' i FK ''Crvena Zvezda''
 
 

Obaveštenje PU Kragujevac o snimanju utakmice FK ''Radnički 1923'' i FK ''Crvena Zvezda''

fk radnicki zvezdaPolicijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će, u skladu sa članom 69. st. 3. Zakona o policiji, snimati video kamerama i fotografisati učesnike prvenstvene fudbalske utakmice Jelen Super lige Srbije, između FK ''Radnički 1923'' iz Kragujevca i FK ''Crvena Zvezda'' iz Beograda, koja će biti odigrana na Gradskom stadionu ''Čika Dača'' u Kragujevcu, 4. aprila 2012. godine, sa početkom u 16,00 časova.

Imajući u vidu da se očekuje veliki broj posetilaca, da bi se izbeglo stvaranje nepotrebnih gužvi Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na građane da, za dolazak na ovaj skup, po mogućstvu koriste vozila javnog gradskog prevoza. Ukoliko dolaze sopstvenim vozilima poželjno je da izbegavaju centar grada i ulice u kojima je pojačana frekvencija saobraćaja.

Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce, posebno navijačke grupe, da sportski i korektno bodre svoj klub. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži