Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Goma lajn radi delove za Fijatove automobile
 
 

Goma lajn radi delove za Fijatove automobile

proizvodnjaKragujevački proizvodjač auto delova od gume Goma lajn (GOMMA line) ove sedmice počeće saradnju sa kompanijom Fijat automobili Srbija, kojoj ce isporučiti 10 hiljada komada proizvoda. Generalni direktor Goma lajna Nenad Cvetković je rekao agenciji Beta da će isporuka biti realizovana preko italijanske firme Sigit, jednog od četiri Fijatova dobavljača koji gradi pogone u slobodnoj zoni Grosnica u Kragujevcu.

"Saradnju sa Fijatom počinjemo posredstvom firme Sigit koja je potvrdila da naši proizvodi ispunjavaju potrebne standarde, tehničke uslove, kvalitet i cenu proizvoda", rekao je Cvetković.

On je naveo da se u prvoj porudžbini kompanije Fijat automobili Srbija nalazi jedna vrsta gumenog profila, veoma zahtevnog proizvoda.

"Proizvodnja delova za Fijat ima veliki značaj za naše preduzeće jer podiže standard poslovanja, a i naše je strateško opredeljenje povezivanje sa zapadnoevropskim partnerima, jer takva saradnja omogućava praćenje savremenih tehnoloških dostignuća u auto industriji", rekao je Cvetković.

Firma Goma lajn postoji šest godina i kompletnu godišnju proizvodnju auto delova od gume u vrednosti od četiri miliona evra plasira na inostrana tržišta, u Rusiju, Belorusiju, Uzbekistan i Ukrajinu.

Izvor: Naslovi.net

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži