Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U toku asfaltiranje u selima
 
 

U toku asfaltiranje u selima

asfaltiranjeU Trmbasu je i danas nastavljeno asfaltiranje lokalnih puteva. Ekipe "Niskogradnje" u ovom selu privode kraju posao vredan gotovo 6 miliona dinara. Do sredine godine, kako je najavio gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, radova će biti u svim selima. Kada kragujevačka "Niskogradnja" dovrši posao asfaltiranja Trmbas će dobiti skoro kilometar i po novih puteva. Meštani ovog sela nadomak Kragujevca kažu da će tada moći da se pohvale da je većina infrastrukturnih problema rešena. Izgradnja puteva u Trmbasu grad će koštati skoro 6 miliona dinara, jer se umesto tri ipak rade četiri seoske ulice.

Građevinske mašine, prema rečima gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića, moći će da očekuju i meštani drugih sela.

Žitelji Trmbasa kažu da će nakon ovih radova za afaltiranje preostati još oko 500 metara puta.

Naredni problem čije rešavanje očekuje oko 120 domaćinastava ovog naselja je izgradnja kanalizacione mreže.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');