Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Produžena verzija fijata iz Kragujevca!
 
 

Produžena verzija fijata iz Kragujevca!

l500-7Grande "fića" iz Kragujevca! Ovo je produžena verzija srpskog "fijata 500L". Fotka je tajno snimljena u centru za dizajn italijanske fabrike. Naime reč je o verziji sa sedam sedišta, koja je, navodno, u planu. Iako za sada nema zvaničnih podataka o planovima za dodavanje trećeg reda sedišta, to se može očekivati s obzirom na klasu vozila. "Fijat 500L", koji se proizvodi u Kragujevcu i sam je proširena verzija game 500 posle verzija "abart"  i "kabrio".

S pet sedišta i karoserijom dužine 414 cm, širine 178 cm i visine 166 cm, dodatno razvija koncept "keb forvard" koji je Fijat uveo na tržište modelom „600 multipla", rodonačelnikom kompaktnih putničkih monovolumena.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');