Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Čistoća" uklanja krupan otpad
 
 

"Čistoća" uklanja krupan otpad

cistocaRadnici JKP ''Čistoća'' do 7. maja obavljaće odvoz krupnog otpada. Za razliku od ranijih godina, akcija se ovog puta sprovodi i na seoskom području. Već ustaljena praksa ''Čistoće'' je da dva puta u toku godine odvozi krupni otpad. Građani u tom periodu mogu predmete poput starog nameštaja da ostavljaju pored kontejnera, a otpad će radnici ovog preduzeća odvoziti u utvrdjenim terminima. Novina ove godine je da radnici ''Čistoće'' uklanjaju krupni otpad i na seoskom području.

U krupni otpad koji će biti prikupljan narednih dana ne spada građevinski materijal ili granje, pa u ovom preduzeću podsećaju građane da smeće te vrste ne odlažu pored kontejnera jer neće biti odvoženo.

Što se tiče elektronskog otpada i dalje je neophodno pre uklanjanja pozvati dežurne u JKP ''Čistoća''.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');