Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevačka gimnazija dobija strelište i kuglanu
 
 

Kragujevačka gimnazija dobija strelište i kuglanu

kuglanaU sklopu Druge gimnazije u Kragujevcu počeli su radovi na izgradnji strelišta i kuglane, investicije vredne oko 46 miliona dinara, za koju je sredstva obezbedila gradska uprava. Rok za završetak radova je kraj juna ove godine, a prema projektu, strelište će biti namenjeno za vatreno pedesetometarsko oružje, dok će kuglana imati četiri staze.

Početak radova koje izvodi konzorcijum firmi "Gradnja i Elkoms" iz Beograda, danas je obišao gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, koji je rekao da će objekat značiti mnogo kako za one koji se profesionalno bave sportom, poput Stevana Pletikosića, tako i za rekreativce.

Prema rečima direktora Druge gimnazije Mioljuba Joksimovića, izgradnja strelišta i kuglane će omogućiti kvalitetne i sadržajne bavljenje sportom, ne samo vrhunskih sportista, već i učenika.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');