Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Protivpožarna provera kafića
 
 

Protivpožarna provera kafića

kaficGradski savet za bezbednost usvojio je novi Protokol o saradnji na prevenciji maloletničke delinkvencije. Na sednici je saopšteno da je u Šumadiji za tri nedelje u protivpožarnoj kontroli kafića, diskoteka, klubova i sličpnih lokala podneto deset prekršajnih prijava, a šest objekata je zatvoreno. Požarni inspektori kontrolisali su, u sklopu akcije koja se sprovodi na celoj tetitoriji Srbije, kafiće, diskoteke, restorane, kafane, klubove i slične objekte.

Prema rečima načelnika kragujevačke Uprave za vanredne situacije, Bojana Tomića, tamo gde su utvrdjeni nedostaci, preduzete su i mere.

Savet za bezbednost usvojio je novi protokol o medjusektorskoj saradnji na prevenciji maloletničke delinkvencije.

Članica Gradskog veća, Slavica Saveljić, kaže da novi dokument daje potpune okvire za preventivno delovanje u suzbijanju delinkvencije dece i omladine.

Analiza zaustavljanja i parkiranja vozila u Kragujevcu pokazala je da najviše problema ima u centru grada, posebno u ulicama 27. marta, Nikole Pašića, Save Kovačevića i trgu Vojvode Radomira Putnika, ali i prometnim saobraćajnicama poput Radoja Domanovića, Zmaj Jovinoj, kod hitne pomoći i u glavnoj kragujevačkoj ulici od crkve do parka.   

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');