Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Jungblut" želi da radi u Kragujevcu
 
 

"Jungblut" želi da radi u Kragujevcu

proizvodnja lanacaNemačka kompanija "Jungblut" iz Bad Hersfelda, koja se bavi proizvodnjom lanaca, želi da investira u pokretanje proizvodnje u Kragujevcu. Tim povodom, sa delegacijom ove kompanije razgovaro je član Gradskog veća za privredu i privatizaciju Vlado Vučković. "Reč je o firmi koja ima sličan proizvodni program kao "Filip Kljajić". Oni su izrazili interesovanje da deo svoje proizvodnje izmeste ovde formirajući možda i zajedničku kompaniju. Žele da u Kragujevcu uspostave stabilnu proizvodnju" kaže Vučković.

On je predstavnike nemačke kompanije detaljno sa podsticajnim merama koje je grad predvideo za investitore koji imaju nameru da pokrenu proizvodnju i izrazio zadovoljstvo poslovanjem i saradnjom sa nemačkim kompanijama u Kragujevcu.

Tu, pre svega, mlekara "Megle", jednog od prvih dobavljača FIAT-a "HTL" , austrijsko nemački koncern "Vaker nojson", ali i "Supernova" koja će uskoro izgraditi autlet centar u Stanovu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');