Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Đurđevdanski dečji karneval u Kragujevcu
 
 

Đurđevdanski dečji karneval u Kragujevcu

deciji karnevalTuristička organizacija Kragujevca organizovaće po sedmi put "Dečji karneval" 6. maja, na kojem će učestvovati deca iz kragujevačkih vrtića, predškolci, učenici osnovnih škola, predstavnici sportskih klubova, Udruženje samohranih roditelja Lastavica, kao i gosti iz Doboja. Na čelu karnevalske povorke biće bajkeri Moto kluba Smak, a na kraju kolone, tradicionalno, predstavnici Udruženja ljubitelja "fića". Okupljanje učesnika planirano je od 10.30 časova, kod Krsta, a polazak je oko 11.30.

Povorka prolazi između stare i nove pošte, zatim Lepeničkim bulevarom do Dvomostovlja, gde će skrenuti u Ulicu 27. marta do Trga Radomira Putnika i vratiti se do Krsta.

Posle defilea gradskim ulicama, počinje program na bini u kojem će nastupiti dečji hor Amadeus, baletska škola, kao i plesne škole Fiesta i Link. Istovremeno, Kragujevčani će imati prilike da na bini vide prijavljene kandidate za najlepšu masku u tri kategorije - pojedinačnu, porodičnu i grupnu.

Za pobednike će biti organizovan autobuski prevoz do Plaze na svečani defile i zabavu, na koji su pozvani svi učesnici. Za najbolje maske obezbeđene su brojne, raznovrsne nagrade.

U susret karnevalu, u tržnom centru Plaza, 5. maja će biti organizovana radionica za sve zainteresovane učesnike, tokom koje će animatori pomagati u pripremi i pravljenju maski.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');