Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova radna mesta ostaju prioritet
 
 

Nova radna mesta ostaju prioritet

skupstina kgRealizacija razvojnih i investicionih planova Kragujevca biće nastavljena i u naredne četiri godine, pošto je na lokalnim izborima pobedu odnela politička opcija koja je i do sada imala većinu u gradskom parlamentu. Ono što će biti najvažnija tema u periodu koji dolazi je rešavanje pitanja nezaposlenosti, a prema očekivanjima iz većinske koalicije, broj ljudi bez posla bi trebalo drastično da se smanji.

Izborna lista „Veroljub Verko Stevanović Zajedno za Kragujevac Ujedinjeni regioni Srbije'' je, prema očekivanjima u ovoj političkoj opciji, zadobila poverenje građana na lokalnim izborima.

Ovakvi izborni rezultati omogućavaju nastavak do sada pokrenutih investicionih projekata i rad na novim razvojnim planovima.

Obezbeđivanje posla biće prioritet u narednom periodu, ali će se u većinskoj koaliciji truditi i da uspostave političke odnose koji će doprineti daljem razvoju grada.

Prema rečima gradonačelnika Veroljuba Stevanovića jedan od ključnih investicionih projekata, izgradnja garaže u centru grada, biće pokrenut ovog ili sledećeg meseca.

Predstoji izvođenje niza projekata vezanih za sport, poput rekonstrukcije stadiona “Čika Dača”, izrada terena za američki fudbal i onih za rekreaciju na gradskom ili seoskom području.

Planirani su i brojni infrastrukturni radovi, na završetku obilaznica i autoputa i uređenju prilaza gradu.

Biće nastavljena rekontrukcija škola, posebno u selima, čijem razvoju znatno doprinosi agrarni budžet.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');