Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac SC Park - Nagradni foto konkurs
 
 

SC Park - Nagradni foto konkurs

sc parkSportski centar „Park“ organizuje foto konkurs u okviru koga možete da iskažete svoju kreativnost, domišljatost i spretnost u fotografskim igrama. Neka vaš objektiv uhvati magiju ambijenta zatvorenog bazena, kompleksa bazena na otvorenom, jezera u Šumaricama ili sportske hale „Park“. Igrajte se lepotom koja je pred vama i neka je fotoaparat ukrade od zaborava i sačuva u nekom od albuma večnosti.

Možete nam slati sve fotografije na kojima se vide predeli navedenih lokacije bilo da su nastale sada ili u nekom prošlom trenutku. Cilj nam je da najkreativnije nagradimo, ali i da svi zajedno napravimo kvalitetnu bazu za sećanje i uživanje u svemu što posedujemo kao lep ukras Kragujevca.

Igra može da počne, fotoaparate u ruke, prošetajte do zatvorenog bazena ili jezera, fotografišite i pošaljite nam na mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Foto konkurs se raspisuje u ponedeljak, 7. maja i traje do 20. maja, nakon toga 30. maja donosi se odluka o pobedničkoj fotografiji na osnovu broja sakupljenih lajkova na facebooku i glasova posetilaca zatvorenog bazena koji će imati mogućnost direktno na zatvorenom bazenu da glasaju za neku od pristiglih fotografija.

Svi učesnici dobiće nagradu.

Izvor: SC Park

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');