Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ćirić u Kragujevcu
 
 

Ćirić u Kragujevcu

ciricMinistar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić posetiće Kragujevac i obići Zastava zavod za medicinu rada i kompaniju "Zastava Inpro", saopštilo je resorno ministarstvo. Zastava zavod za medicinu rada je specijalizovana institucija u oblasti zdravstvene zaštite u kojoj se leči 38.000 građana Kragujevca. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja obezbedilo je, za potrebe Zavoda, vrednu medicinsku opremu u iznosu od pet miliona dinara.

Ćirić će obići i nove pogone i opremu u kompaniji "Zastava Inpro" u koje je Ministarstvo uložilo milion evra kao i 25 miliona dinara u izgradnju novih objekata za potrebe kompanije, navedeno je u saopštenju.

Izvor: RTV

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');