Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Grobari opkolili “audi” Slavice Đukić Dejanović!
 
 

Grobari opkolili “audi” Slavice Đukić Dejanović!

blokada putaNavijači Partizana blokirali su put kod Kragujevca jer im policija nije dozvolila da uđu u grad bez kupljenih karata za fudbalsku utakmicu Radnički – Partizan. U toj koloni zatekla se i predsednica Skupštine Srbije Slavice Đukić Dejanović, čiji su “audi” navijači napali lupajući po haubi, da bi se povukli nekoliko minuta kasnije, otkriva za Telegraf izvor sa lica mesta.

“Grobare” je ranije danas na ulasku u prestonicu Šumadije zaustavila policija, ne dozvolivši im da uđu u grad bez ranije kupljene karte, a oni su kao odgovor na intervenciju MUP-a izašli iz autobusa kojim su krenuli na fudbalsku utakmicu i blokirali put.

U tom momentu je naišla kolona vozila pod pratnjom u kojoj se nalaziloi službeno vozilo predsednice Skupštine Srbije, u kojem je, kako Telegraf saznaje, bila i ona.

- Navijači su opkolili “Audi” u kom se nalazila Slavica Đukić Dejanović i rukama udarali po autu, da bi se posle svega par minuta povukli i dozvolili prolaz koloni vozila, kaže za naš portal sagovornik koji se zatekao u koloni.

Prema njegovim rečima, v.d. predsednika Srbije nalazila se u obruču navijača izvesno vreme, a do nekog većeg sukoba nije došlo jer se grupa navijača uskoro povukla i odblokirala put.

Izvor: Telegraf

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');