Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uskoro tri nove klinike i centra
 
 

Uskoro tri nove klinike i centra

kckgKlinički centar u Kragujevcu uskoro će dobiti tri nove klinike. Naime, odlukom Vlade Srbije, Kliničkom centru u Kragujevcu odobreno je formiranje klinika za kardiologiju, za hematologiju i za pulmologiju. U Kliničkom centru za naš list kažu da će nove klinike koje se formiraju izdvajanjem iz Interne klinike, početi da rade krajem ovog, ili, najkasnije, početkom narednog meseca.

- Nove klinike su praktično već formirane, ostaje još samo da se završi pravna procedura vezana za njihovo osnivanje, tvrdi portparolka KC Vanja Đorđević.

Pored formiranja novih klinika, Vlada Srbije je, na poslednjoj sednici verifikovala i osamostaljenje tri centra kragujevačkog KC. Radi se o centrima za vaskularnu hirurgiju, za neurohirurgiju i za plastičnu hirurgiju, koji su do sada bili vezani za Kliniku za hirurgiju.

Izvor: Danas

Komentari  

 
0 #1 Ana 23-01-2017 12:30
Da li su im potrebni fizioterapeuti, kako da konkurisem? Hvala
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');