Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Posao za 234 radnika u fabrici "Zastava oružje"
 
 

Posao za 234 radnika u fabrici "Zastava oružje"

zastava oruzijeKragujevačka fabrika “Zastava oružje” zaposliće 234 radnika metalske i mašinske struke sa ili bez radnog iskustva, objavila je danas kragujevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. U toj filijali rekli su agenciji Beta da “oružari” traže 90 radnika sa radnim iskustvom i 144 radnika bez radnog uskustva.

“Traže se radnici mašinske i metalske struke, 3. ili 4. stepena stručnosti, metaloglodači, strugari, brusači, bušači, bravari preseri, zavarivači i tehničari numeričkih mašina”, rekla je direktorka filijale NSZ-a u Kragujevcu Ljiljana Petrović.

Na evidenciji filijale u Kragujevcu ima oko 200 radnika s radnim iskustvom i preko 700 nezaposlenih do 40 godina starosti bez radnog iskustva u strukama koje traži “Zastava oružje”.

Novi radnici bez iskustva zapošljavaće se pošto prođu jednomesečnu stručnu obuku u fabrici i zasnivaće radni odnos na određeno vreme.

Izvor: Blic

Komentari  

 
0 #1 sasa stankovic 23-02-2015 18:27
zeleo bi da konkurisem za posao jer sam uporan,komunika tivan,spreman za nove vestine i znanja.zavrsio sam 3stepen Gradjevinsko Saobracajne Skole.zelim i hocu da radim posao mi je jako potreban.unapred HVALA
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži