Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Održana skola računara za studente sa hendikepom
 
 

Održana skola računara za studente sa hendikepom

emc skolaU organizaciji KG polisa i Udruženja studenata sa hendikepom predhodne dve nedelje održan je napredni nivo škole računara za studente sa hendikepom. Ovom pozivu se odazvala škola računara EMC - koja je održala predavanja u prostorijama Udruženja studenata sa hendikepomgde su i svečano su uručeni sertifikati polaznicima.

Ovde se neće stati sa aktivnostima, kako saznajemo, EMC - Edukativni Marketing Centar će sa udruženjem studenata sa hendikepom i KG Polisom organizovati još i  kurs korišćenja digitalnog fotoaparata, motivacioni trening i  seminar Kako do posla.

I ove radionice će biti besplatne tako da se zainteresovani studenti sa hendikepom za detalje mogu informisati Udruženju studenata sa hendikepom.

Izvor: EMC

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');