Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Konstituisanje nove gradske vlasti
 
 

Konstituisanje nove gradske vlasti

skupstina kgKonstitutivna sednica Skupštine grada biće održana u petak 25. maja. Kako je najavio dosadašnji predsednik gradskog parlamenta, Saša Milenić, na toj sednici bi, pored verifikovanja 87 odborničkih mandata trebalo da budu izabrani predsednik, zamenik predsednika i sekretar Skupštine grada. Milenić, koji je i potpredsednik Zajedno za Šumadiju, najjače partije u budućoj vladajućoj koaliciji, potvrdio je pretpostavke da će istog dana najverovatnije biti zakazana i vanredna sednica na kojoj će biti izabran gradonačelnik i članovi Gradskog veća.

On je objasnio da u političkim partijama postoji takvo raspoloženje, „pa se može očekivati da bi zbog kontinuiteta u radu lokalne samouprave, trećina odbornika na konstitutivnoj sednici mogla da zatraži zakazivanje vanrednog zasedanja radi izbora novog gradskog rukovodstva“.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');