Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac I Kragujevac glasao za Nikolića
 
 

I Kragujevac glasao za Nikolića

glasanjeGradska izborna komisija saopštila je konačne rezultate glasanja u drugom krugu predsedničkih izbora za područje grada Kragujevca. Za Tomislava Nikolića, predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke glasalo je 53,61 odsto Kragujevčana, dok je kandidat Demokratske stranke, Boris Tadić dobio podršku 43,23 procenata birača. Izlaznost u Kragujevcu je 46,69 procenata, što je za nijansu više od republičkog proseka.

Gradska izborna komisija, sa ovlašćenjem Republičke izborne komisije, obrađeni izborni materijal sa svih 166 biračkih mesta, predala je koordinatoru za Šumadijski upravni okrug, Miljkanu Karličiću uz konstataciju da je sve proteklo bez ikakvih poteškoća.

Sva biračka mesta otvorena su i zatvorena na vreme. Primedbi nije bilo i izbori u Kragujevcu su uspešno sprovedeni.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');