Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Česi traže NVO partnere u Šumadiji
 
 

Česi traže NVO partnere u Šumadiji

skupstina kgU kragujevačkoj gradskoj Skupštini juče je organizovan okrugli sto o ulozi i uticaju civilnog društva u razvoju lokalne zajednice kroz saradnju sa javnim sektorom. Među učesnicima skupa bili su i predstavnici Udruženja za demokratiju i ljudska prava u Češkoj, koje je zainteresovano za saradnju sa nevladinim sektorom u Kraujevcu.

- Došli smo u Kragujevac da razgovaramo i nađemo partnere za zajedničke projekte u oblasti razvoja civilnog društva i javnog sektora. Posebno smo zainteresovani za partnerstvo sa organizacijama mladih koje u komunikaciji koriste savremene medije i društvene mreže, Tviter i Fejsbuk - rekla je juče u Kragujevu direktorka češkog Udruženja za demokratiju i ljudska prava Sabina Dvoržakova.

Učešće tog češkog udruženja na jučerašnjem okruglom stolu u centru Šumadije obezbedila je kancelarija grada Kragujevca u Briselu.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');