Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Od sutra ponovo izlazi "Svetlost"
 
 

Od sutra ponovo izlazi "Svetlost"

svetlostKragujevčani će, posle petnaest meseci pauze, u četvrtak, 24. maja, moći ponovo da čitaju "Svetlost". Kako su najavili zaposleni u Novinsko izdavačkom akcionarskom društvu "Svetlost", u četvrtak će izaći jedina prava i legalna novina te medijske kuće, a besplatan primerak gradjani će moći da preuzmu u prostorijama ovog nedeljnika, u ulici Branka Radičevića br. 9. Novine ''Svetlost'' poslednji put su se na kioscima mogle naći u februaru 2011. godine.

Ubrzo nakon toga je kompletna redakcija stalno zaposlenih stupila u štrajk zbog neisplaćenih zarada i doprinosa, a tadašnji vlasnik je nastavio da izdaje novinu, čak i nakon raskida privatizacije u oktobru uz neznatne izmene imena i forme nedeljnika.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');