Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U Kragujevcu 335 milionera
 
 

U Kragujevcu 335 milionera

dinariFilijali Poreske uprave Srbije u Kragujevcu podneto je ukupno 335 prijava građana koji su u prošloj godini zaradili više od 1,89 miliona dinara. Najveći porez, oko tri miliona dinara, u Kragujevcu bi trebalo da plati preduzetnik koji je lane zaradio više od 26 miliona dinara, a među obveznicima su i lekari, profesori univerziteta, preduzetnici, zaposleni u bankama, građani koji su primili otpremnine po raznim osnovima ali je evidentirano i 12 prijava stranih rezidenata.

Na području Regionalnog centra PU Kragujevac, koji „pokriva“ 38 opština u centralnoj i zapadnoj Srbiji, najveći, višemilionski porez platiće preduzetnik iz Jagodine, koji je lane zaradio oko 34,5 miliona dinara.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');