Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Takmičenje u brzom jedenju viršli
 
 

Takmičenje u brzom jedenju viršli

wudykaravanVeliko takmičenje u brzom jedenju viršli održaće se 2. juna, u 17 časova u Kragujevcu, Kralja Petra I. Najbrži takmičar ide direktno u finale koje će se održati u Beogradu, u septembru 2012. godine. Glavna nagrada je putovanje za dve osobe u Veronu! Ovo nesvakidašnje takmičenje je deo Wudy karavana, a voditelj je Prljavi Inspektor Blaža.

Osam najvećih gradova Srbije će imati svoje predstavnike u finalu. Do sad je održano takmičenje u šest gradova na kojima se prijavilo preko 60 takmičara. Deo zabave čine i mini kviz, točak sreće, brojne nagrade... Cilj je da se posetioci dobro zabave, probude u sebi takmičarski duh u nesvakidašnjoj disciplini, osvoje zanimljive nagrade i svoj grad predstave na  superfinalu u Beogradu.

Prijava takmičara se vrši 2. juna 2012. godine od 17 časova za promo pultom. Pravo da se takmiče imaju samo punoletne osobe, a broj takmičara je ograničen. Pobednik je takmičar koji u roku od jednog minuta pojede najviše viršli.

Gradovi koji su deo Karavana su: Novi Sad, Subotica, Čačak, Kruševac, Valjevo, Užice, Kragujevac i Niš.

Satnica Wudy Karavana

17:00-17:30h – Blaža otvara Wudy Karavan, nakon toga je nastup DJ-a
17:30-17:45h – Mini kviz i Točak sreće
17:45-18:15h – Takmičenje u jedenju viršli, proglašavanje pobednika
18:15-18:30h – Mini kviz i Točak sreće
18:30-19:00h – Zatvaranje Wudy karavana  uz nastup DJ-a

Izvor: wudykaravan

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');