Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Najveća domaća investicija u regionu
 
 

Najveća domaća investicija u regionu

servis 2Kragujevačka kompanija'' Nikom'', koja je postala regionalni distrtibuter i serviser brendova FIAT investiraće u izgradnju novog poslovnog centra oko 2 miliona evra. U zoni Servis 2 na ulazu u Kragujevac kompanija „Nikom“ gradiće regionalni distributivni i poslovni objekat površine oko 5.000 kvadratnih metara. Ova kompanija koja uspešno posluje od 1991. godine postala je nedavno regionalni distributer i serviser game vozila FIAT sa pet brendova.

Prema rečima generalnog direktora Slobodana Nikolića, u zajedničkoj strategiji sa menadžmentom FIAT automobila Srbija rodila se i ideja o izgradnji regionalnog distributivnog i poslovnog centra po najvišim standardima.

U izgradnju regionalnog distributivnog i poslovnog centra „Nikom“ će investirati oko 2 miliona evra.

Za realizaciju najveće domaće investicije u regionu „Nikom“ očekuje i podršku banaka kroz povoljne aranžmane. Objekat će se graditi na zemljištu čiji je vlasnik „Nikom“, pošto je kompanija kupila 2 hektara od grada Kragujevca za 1,2 miliona evra.

„Nikom“ je proizvodno prometna spoljno trgovisnka firma koja zapošljava 70 radnika.

Novi poslovni korak i izgradnja objekta otvoriće mogućnosti za razvoj kompanije i zapošljavanje još oko 30 radnika.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');