Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pojačana kontrola saobraćajne policije
 
 

Pojačana kontrola saobraćajne policije

saobracajnaTokom proteklog vikenda, saobraćajna policija Policijske uprave u Kragujevcu sprovela je više akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Tom prilikom, pod dejstvom alkohola zatečeno je 23 vozača, od kojih je 10 zadržano do istrežnjenja. Protiv ovih i još 61 vozača koji su prekoračili brzinu, stavljeni su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

Poslednjih dana u Kragujevcu je povećan i broj saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači ''skutera''. Policijska uprava apeluje na sve vozače ovog i drugih dvotočkaša da nose zaštitnu opremu, a na ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i budu obazrivi.

Od večeras do kraja nedelje, na području Policijske uprave biće sprovedena međunarodna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Kontrola će se najviše vršiti u noćnim satima, a poseban akcenat biće stavljen na alkoholisanost vozača i druge prekršaje, koji se javljaju kao najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda.

Policijska uprava u Kragujevcu još jedanput apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise. Protiv onih koji to ne budu činili biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Komentari  

 
0 #1 Olivera 03-07-2012 19:33
kako je moguce da objavljujete da je pojacana kontrola saobracane pol. kada kod mene u komsiluku svakoga dana jedan maloletnik seda u auto i vozika se po koloniji i to uz dopustenje saobracajnog policajca tj policajke koja zivi u istoj zgradi a i ponekada ga salje da joj nesto i kupi tj donese .
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži