Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pripreme za letnju sezonu
 
 

Pripreme za letnju sezonu

uredjivanje bazenaLeto je pred vratima, a Sportski centar „Park“ vredno obavlja pripreme za otvaranje još jedne uspešne kupališne sezone na jezeru u Šumaricama i kompleksu bazena na otvorenom. Održavanje, briga i očuvanje jezera u Šumaricama, kao i komplesa bazena na otvorenom sastavni je deo poslovanja Sportskog centra “Park” Kragujevac i u skladu s tim preduzete su neophodne mere.

Otpad, u vidu boca, plastičnih flaša, kesa, koji je nesavesno bacan u jezero, uklonjen je nedavno zahvaljujući ronilačkoj ekipi i na taj način omogućeno je nastavljanje radova na samoj zaštiti i očuvanju jezera kao značajnoj prirodnoj bazi grada Kragujevca.

U toku je čišćenje i uređivanje kompleksa bazena na otvorenom kako bi se postigla jedna autentična i prijatna atmosfera, potpuno jednaka ambijentu koji poseduje zatvoreni bazen. Posetioci otvorenih bazena moći će da uživaju u letnjim danima u prostoru koji će ispuniti sve kriterijume ugodnosti uz potpuno uređen parter oko bazena i garderobe za presvlačenje.

Radovi na čišćenju korovske trave na jezeru u Šumaricama, koji obuhvataju površinu od 700 metara, od desne obale do ivice keja, otpočeli su 25. maja i ulaze u završnu fazu. U procesu čišćenja koristi se metoda dubinskog sečenja i čupanja trave kosom, koja se prema rečima angažovanih radnika pokazala kao najdelotvornija. Značajan napor tima zaduženog za održavanje je uložen u obavljanje ovog posla.

Pripremne aktivnosti se uspešno i planiranom roku obavljaju kako bi sve bilo spremno za početak još jedne kupališne sezone na Šumaričkom jezeru.

Za leto sa stilom. Sunčani dan, ležaljka, bazen – savršen odmor u Kragujevcu.

Izvor: SC Park

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');