Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uhapšen zbog učestvovanja u trgovini ljudima
 
 

Uhapšen zbog učestvovanja u trgovini ljudima

uhapsenOperativci Odeljenja za strance, suzbijanje ilegalnih migracija i trgovine ljudima, lišili su slobode i, uz krivičnu prijavu, Istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu sproveli Jovana J.(33) iz okoline Vrnjačke Banje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Trgovine ljudima u saizvršilaštvu sa više lica za kojima se traga, a koja imaju trenutno boravište u Italiji.

Postoje osnovi sumnje da je Jovan J. u saizvršilaštvu sa više drugih lica putem oglasa u novinama Oktobra 2011.god. vrbovao dovođenjem u zabludu oštećenog I.D.(19) iz Kragujevca da će u Švajcarskoj raditi na poslovima rezidbe goržđa, a zatim istom Novembra 2011. godine organizovao put u Italiju, nakon čega je silom i pretnjom i oduzimanjem ličnih isprava, oštećeni eksploatisan od strane više lica na području Milana u Italiji tokom Novembra i Decembra 2011.godine na taj način što je vršio krivična dela za iste.

Nakon saslušanja kod Istražnog sudije Višeg suda u Kragujevcu Jovanu J. je određen pritvor.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');