Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Štrajk u kragujevačkoj firmi „Šumadija DES“
 
 

Štrajk u kragujevačkoj firmi „Šumadija DES“

strajkZaposleni u kragujevačkom preduzeću „Šumadija DES“, u kojem su većina radnika osobe sa invaliditetom, obustavili su juče rad, zahtevajući isplatu šest i po zaostalih zarada i obezbeđivanje redovnog posla. U štrajk su jutros stupili svi proizvodni radnici „Šumadije DES“ koji nisu na plaćenim odsustvima, bolovanjima i odmorima.

Štrajkačima su se tokom dana pridružili i pojedini radnici koji su nedavno, nakon najave obustave rada, poslati na plaćena odsustva, rekao je juče za naš list predsednik Sindikata metalaca u tom preduzeću Dejan Marković, naglašavajući da  će zaposleni u toj firmi ovoga puta ostati u protestu do ispunjenja zahteva.  

Izvor: Danas   

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');