Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Blic žena Karavan u Kragujevcu: Sad ima posla, treba nam zabava
 
 

Blic žena Karavan u Kragujevcu: Sad ima posla, treba nam zabava

blic zena karavanKada je juče veliki letnji karavan „Blic žene“ stigao u Kragujevac, bašta hotela „Zelengora“ postala je najveselije mesto u Srbiji. Već od podneva čitav grad se orio od pesme, a Kragujevčanke su strpljivo pravile redove pred savetovalištima desetak stručnjaka koji su s novinarima iz Beograda krenuli put srca Šumadije.

Anja Stojanov, astrolog Blic žene, strpljivo je, bez pauze, otkrivala tajne zapisane u zvezdama, Jelena Popović iz juvelirnive "Fajn" je odagnavala tugu I brige svojim lekovitim kristalima, dok su magični prsti Branka Vitasa, reiki majstora, uklanjali svaki trag umora.

Ni stručnjaci kompanija "Adok" i "Ivančić I sinovi", koji su merili nivo šećera u krvi I zasićenost organizma duvanskim dimom, nisu imali vremena za predah. Uporedo s njima, Kragujevčankama su korisnim savetima pomagali I lekar, nutricionista I psiholog beogradskog Doma zdravlje "Dr Ristić".

Dok je starije Kragujevčanke najviše zanimalo zdravlje, devojke su pokazale najveće zanimanje za šminkanje. Sa stolice Milice Mladenović, profesionalne šminkerke iz "Aure" i Bojane Vasić Nam iz "Oriflejma", silazile su tip-top sređene.

Sve do jedne fotografisale su se za naslovnu stranu"Blic žene" koju su s ponosom pokazivale drugaricama.

Ljiljana Lazarević, vlasnica poslastičarnice "Gala carstvo" učila je mlade mame kako da od fondana naprave najlepše ukrase za rođendanske torte svojih mališana, dok su stručnjaci "Teleflore" od cveća iz kragujevačkih vrtova pravili nestvarne aranžmane za sve prilike.

- Ovako nešto u Kragujevcu do sada nije viđeno. Sad imamo posla, ali nam treba zabava. Drago mi je da sam upoznala redakciju svog omiljenog magazina koji me čini srećnom iz nedelje u nedelju. Od lekara sam dobila mnogo korisnih saveta, a od astrologa divne prognoze koje će se, nadam se, ostvariti. Žao mi je samo što zbog prehlade nisam mogla da učestvujem u karaokama - bila je oduševljena Kragujevčanka Mira Jovanović.

Mirino oduševljenje dele sve njene sugrađanke koje su se juče našle u bašti Zelengore, ali i nekoliko Novopazarki i Snežana iz Smederevske Palanke.

One su, verovali ili ne, juče prevalile veliki put samo da bi bile deo najveselijeg karavana u Srbiji.  

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');