Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dete nestalo iz igraonice u Kragujevcu!
 
 

Dete nestalo iz igraonice u Kragujevcu!

kristijan i anaAna i Aleksandar Ružmanović bili su šokirani kad nisu zatekli svog petogodišnjeg jedinca Kristijana u igraonici „Svet mašte“, u kojoj su ga prethodno ostavili na rođendanskoj proslavi drugarice! -Na moje pitanje gde mi je sin  jedna od tri vaspitačice rekla je: „Tu je negde“. Rastrčali smo se po okolini, ali mi sina nigde nije bilo. Pozvali smo policiju i prijavili nestanak - prepričava majka Ana dramu koja je tek počinjala.

- Kroz glavu mi je prošlo da mi je dete odveo neki pedofil, da su ga oteli trgovci belim robljem... Tek posle dvadesetak minuta javila se moja majka i plačući od sreće kazala da je Kikija našla na ulici u blizini njene zgrade, na pola kilometra od igraonice! Ni vlasnik igraonice, ni vaspitačice nisu našli za shodno da nam se makar izvine.

Dete je iz neograđenog dvorišta otišlo na ulicu, a oni to nisu ni primetili - ozlojeđena je Ana.

Pukom srećom maleni Kristijan nije stradao iako je sam prešao četiri prometne ulice i tri raskrsnice dok na njega,  nije naletela baka.

Igraonica: Majka je kasnila

- Rođendan traje dva sata i do kad smo mi odgovorni za njega, dete je bilo u igraonici. Majka nije došla po njega na vreme i dete je otišlo kod bake, kako je samo reklo. Bila je i policija i konstatovala da propusta nije bilo - izjavio je za Kurir suvlasnik „Sveta mašte“ Srboljub Marković.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');