Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac FAS donirala Punto Classic Zavodu za hitnu medicinsku pomoć
 
 

FAS donirala Punto Classic Zavodu za hitnu medicinsku pomoć

puntoKompanija Fiat Automobili Srbija donirala je Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Kragujevcu vozilo marke Fiat Punto Classic. Zavod za hitnu medicinsku pomoć prevashodno će koristiti to vozilo za prevoz pacijenata na hemodijalizu, kao i za prevoz pacijenata na kontrolne preglede u Klinički centar Kragujevac.

Broj pacijenata na hemodijalizi se iz godine u godinu povećava, i prema rečima v.d. direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, dr. Slobodana Kitanovića, vozilo Fiat Punto Classic omogućiće „kvalitetniji prevoz pacijentima i bolju uslugu.“
Svečanosti koja je organizovana ovim povodom prisustvovali su dr. Kitanovic, v.d. direktora Zavoda, i Gerry Clarke, komercijalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija.

Donacija Fiat Punto Classic vozila Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Kragujevcu nastavak je društveno odgovornog poslovanja kompanije Fiat Automobili Srbija, kao jednog od primarnih principa te kompanije.

Izvor: Fiat Automobili Srbija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži