Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Povećan broj intervencija
 
 

Povećan broj intervencija

hitnaU poslednja 24 časa značajno je povećan broj terenskih intervencija ekipa hitne pomoći, kao i broj pregleda pacijenata u ambulanti. Naročito je karakteristično sve više slučajeva kolapsa na javnim mestima. Dnevna slika iz prostorija Hitne pomoći nije ni približna noćnim časovima. U ovoj službi kažu da se poslednjih dana beleži u proseku dnevno od šezdeset do devedeset intervencija mobilnih ekipa na terenu.

Sličan je i broj ambulantnih pregleda, a kad se tome dodaju podaci iz pedijatrijske ordinacije, bude pregledano i do 120 gradjana.

Uz apel gradjanima da budu strpljivi i imaju razumevanja zbog ograničenih kapaciteta hitne pomoći, u toj službi istovremeno preporučuju, naročito hroničnim bolesnicima, da se pridržavaju saveta lekara.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');