Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Razvijen seoski turizam u Kutlovu
 
 

Razvijen seoski turizam u Kutlovu

kutlovoU Kutlovu, u seoskom domaćinstvu porodice Vasiljević, Udruženje ''Domaćini za seoski turizam'' organizovalo je ''Dan edukacije o seoskom turizmu''. Svi su se složili da nedostaje bolji marketing, a to je najvažniji uslov da što više turista iz zemlje i inostranstva dodje i odmor provede na selu. Posle užurbanosti i vrelog asfalta u gradu, boravak na ovakvom prostoru sigurno će vam dobro doći.

Upravo toga su željni svi oni koji žele da odmor provedu na selu. Ali i da aktivno učestvuju u seoskim poslovima kod domaćina.

Šta domaćini nude i kako poboljšati kvalitet turističke seoske ponude, neke su od tema o kojima se govorilo na druženju koje je organizovalo ovo Udruženje.

Seoska trpeza puna domaćih proizvoda, od suvog mesa i slanine, do sveže salate iz bašte, gulaša kuvanog na tihoj vatri, i domaćih kolača.

Tome gosti ne mogu da odole. A, porodica Radoja Vasiljevića sigurno ima šta da ponudi gostima i odavno je shvatila da udruživanjem mogu mnogo da postignu.

Udruženje ''Domaćini za seoski turizam'' od prvog dana osnivanja, januara ove godine, saradjuje sa Gradskom turističkom organizacijom koja ima iskustva u razvoju seoskog turizma.

Raduje činjenica da je sve više zainteresovanih za kampovanje u selima.

Ponudi šumadijskih sela ne može se odoleti, a šta ima lepše nego doći u neko od šumadijskih sela i zaboraviti na vreli asfalt i gužvu u saobraćaju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži