Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sledećeg meseca počinje proizvodnja Fiata 500L
 
 

Sledećeg meseca počinje proizvodnja Fiata 500L

500lGrupacija Fiat automobili je u važnoj fazi razvoja, investicija i rasta, koji nigde nije viši nego u ovom regionu, a sledećeg meseca počeće u fabrici u Kragujevcu proizvodnja potpuno novog vozila, Fiat 500L, namenjenog globalnom tržištu, kazao je komercijalni direktor kompanije Fiat automobili Srbija (FAS) Jerry Clark. Clark je to najavio na otvaranju prodajno-servisnog centra u Banjaluci za vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep u Republici Srpskoj, čime je zvanično počela saradnja Fiata i "Marketauta".

U prodajnom salonu u Banjaluci, paralelno sa Italijom i Srbijom, prvo će početi prodaja noviteta, Fiat 500L, što se očekuje u kasnu jesen, rekao je Clark.

Novi partner FAS - a "Marketauto" iz Banjaluke, ćerka-firma kompanije "Euromodus", već 11 godina uspešno sarađuje sa "Ivecom" kao ovlašćeni prodavac vozila i delova za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Svečanom otvaranju u četvrtak je prisustvovao i ambasador Italije u Bosni i Hercegovini Raimondo De Cardona.

Novi prodajno-servisni centar u Banjaluci zadovoljava sve multibrand (Fiat Penta) standarde grupacije Fiat Automobili.

Prodajni salon prostire se na 650 kvadratnih metara, dok je servisna zona opremljena svim specijalnim alatima i dijagnostičkom opremom za vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep.

"Marketauto" je šesti "Fiat Penta" diler u mreži kompanije FAS. Taj status već imaju "Fiat centar" (Beograd), "Kompresor" (Beograd), "Stojanov" (Novi Sad), "Auto garant" (Čačak) i "Nikom" (Kragujevac).

Izvor: Seebiz

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');