Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Goreo krov studenjaka!
 
 

Goreo krov studenjaka!

pozar u studenjakuU Studentskom domu „Vita Janjić“ u Kragujevcu juče popodne izbio je požar koji je zahvatio više od 500 kvadrata krova na kuhinji. Stakla na prozorima studentskih soba koje su iznad kuhinjskog dela popucala su od visokih temperatura. Vatrogasci su uspeli da spreče širenje vatre na sobe, a svih 600 studenata je odmah evakuisano.

- Vatra je zahvatila i dimnjak, ventilaciju i krovni deo prizemlja, koji je teško pristupačan. Studentske sobe na tri sprata iznad kuhinje su pune dima, ali na svu sreću vatra nije prodrla do njih i nema povređenih, izjavio je za „Alo!“ Bojan Tomić, načelnik Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu.

U kuhinji u vreme izbijanja požara bilo je sedam kuvara u smeni. Jedna od kuhinjskih radnica kaže da je požar počeo u fritezi i da su oni pokušali da ga ugase aparatima. Međutim, odmah je došlo do varničenja struje i kuvarice su bile nemoćne protiv vatrene stihije.

Izvor: Alo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');