Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Lasta": Sezonske linije ka Crnoj Gori
 
 

"Lasta": Sezonske linije ka Crnoj Gori

lastaSaobraćajno preduzeće “Lasta” od juče je uvelo sezonske linije ka Crnoj Gori. Prvi “Lastin” autobus je  krenuo sinoć iz Niša u 20 sati. Prvi polazak iz Beograda predviđen je za 26. jun, a narednih dana slede i polasci iz Čoke, Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva...

Interesovanje putnika je najveće za Rafailoviće, Bečiće i Sutomore, rečeno je Tanjugu u “Lasti”, uz napomenu da dobroj pretprodaji doprinosi popust od 10 odsto, za sve koji kupuju karte na “Lastinim” prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova.

Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu.

Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.

Gradovi iz kojih “Lasta” održava polaske za Crnu Goru i u kojima građani mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona “Lasta” nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija i Pazova.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti pozivom na telefon za informacije, besplatna linija, 0800 334 334, 33 48 555 i 33 48 556.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži