Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Centar za vođenje karijere
 
 

Centar za vođenje karijere

ekonomskiUkoliko ne budu mogli da savladaju gradivo, imaju teškoće sa koncentracijom ili slične probleme u vezi sa nastavnim programom, studenti Ekonomskog fakulteta će ubuduće moći da se obrate Centru za savetovanje i karijerno vođenje. Ovaj centar je osnovan kao podrška studentima u savladavanju zadataka i sticanju znanja, a posebna pažnja će u njemu biti posvećena mladima sa invaliditetom. Centar za savetovanje studenata i karijerno vođenje na Ekonomskom fakultetu počeo je da radi 1. juna, ali za sada su u toku pripremne aktivnosti, osmišljavanje akcija i prijava volontera.

Početak rada sa studentima očekuje se u oktobru. Osnovni zadatak centra je, kao što i njegovo ime kaže, pružanje saveta studentima, kako bi lakše savladali nastavne programe.

Centar će pomagati studentima da svoja znanja povežu sa praksom, da im budu predočene mogućnosti za obavljanje stručne prakse ili volonterskog rada i olakšano pronalaženje posla nakon studija.

U Centru na Ekonomskom fakultetu biće angažovano četiri volontera koji mogu da se prijave do 2. jula.

Kandidati bi trebalo da budu redovni studenti master i doktorskih studija ili da nameravaju da upišu te studije sledeće školske godine.

U Centru za savetovanje studenata kažu da su već osmislili tri radionice, kao i okrugle stolove koji će, kako je planirano, biti organizovani u Američkom kutku.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži