Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Sve spremno za početak Lovefesta
 
 

Sve spremno za početak Lovefesta

Ukoliko ste već kupili kartu i obezbedili smeštaj vreme je da sa impozantne i dugačke liste izvođača izaberete čije ćete nastupe slušati na ovogodišnjem festivalu ljubavi.

Lovefest je objavio satnicu za sve tri muzičke bine u okviru noćnog programa, kao i raspored nastupa izvođača na novom H2O Stage-u, gde će u nedelju 9. avgusta najvećom jutarnjom žurkom završiti deveto izdanje jednog od najboljih evropskih festivala.

Najvatrenija muzička bina koja spaja ljubitelje tehno zvuka i house muzike ove nedelje dočekuje najveće svetske zvezde. Festival ljubavi će otvoriti svetska senzacija Fedde Le Grand, a iste večeri nastupiće Wankelmut, Ame i Marko Nastić.

Drugog dana festivala stiže iransko-američki producent Dubfire, za čiji nastup će vas zagrejati Juan Atkins, Blake Baxter, Carlo Lio i Marko Milosavljević.

Treće festivalske večeri James Zabiela će proslaviti rođendan sa fanovima festivala, a iste noći nastupiće i Booka Shade, Danny Daze, Lea Dobričić kao i Dejan Milićević koji će zatvoriti ovogodišnje izdanje Lovefesta i proslaviti 20 godina na sceni.

Energija klabinga ponoviće se i ove godine na SMF Energy Stage-u. Četvrtak je rezervisan za live setove u okviru kojih ćemo slušati Juju & Jordash i Analogue Cops. Petak nam donosi Interstellar Funk, a zvezde večeri biće legendarni di-džej Marcellus Pittman i Hunee. Poslednjeg festivalskog dana na SMF Energy Stage stižu magovi house muzike Fred P i DJ Qu. Jack Live Stage, bina koja spaja ljubitelje tvrđeg gitarskog zvuka, drum & bass-a i hip-hopa ugostiće više od 20 regionalnih i domaćih bendova. Festival će otvoriti kultna slovenačka grupa Laibach, a uz njih će nastupiti i Eyesburn, Ničim Izazvan, Zaa, kao i beogradski bend Artan Lili.

U okviru druge hip-hop večeri na Jack Live Stage se vraćaju Prti Bee Gee, Who See, kao i Marčelo i Elemental. Festival će zatvoriti popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a na dugačkoj listi izvođača nalaze se i Goblini, Atheist Rap, Mortal Kombat, Regulator, Dingospo Dali i mnogi drugi. Tokom dana Lovefest se seli na jedan od najvećih bazena u Srbiji na kome vas čeka H2O Stage - četvrta festivalska bina, specifična scenografija i mnogo iznenađenja. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope.

Lovefest 2015 / Satnica

Pogledajte kako izgleda najveće ostrvo ljubavi u Evropi Do početka Lovefesta ostalo je još samo dva dana, a ostrvo ljubavi je već spremno za prve posetioce. Kao i prethodne godine, organizatori su veliku pažnju poklonili scenografiji, koja će zaseniti i najveće svetske muzičke festivale. Osim tri velike bine, na Lovefestu se gradi i najveća VIP zona površine 600 kvadrata sa čijih galerija će samo najsrećniji moći izbliza da posmatraju program Fire i SMF Energy bina.

Na nekoliko hektara zelene površine smešteni su i brojni prateću sadržaji, a kako ostrvo ljubavi izgleda iz vazduha pogledajte OVDE.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');