Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Nedelja „MLADIH“
 
 

Nedelja „MLADIH“

Kragujevačko udruženje „Mladi“, nakon niza uspešno realizovanih akcija, organizuje „Nedelju MLADIH“, koja predstavlja vrhunac svega što je do sada ostvareno. „Nedelja MLADIH“ će trajati od 16. do 22. avgusta, a cilj je da se mladim kragujevčanima ponudi niz različitih kulturnih, edukativnih i sportskih dešavanja.

U sedam dana održaće se osam različitih događaja. Pokrovitelj ove manifestacije je Skupština grada Kragujevca.

Kalendar dešavanja za Nedelju „Mladih“ :

16.08. - U saradnji sa šahovskim savezom Šumadije, „Mladi“ organizuju turnir u šahu koji se održava u prostorijama šahovskog kluba „Radnički-Vodovod“ sa početkom od 11h.

17.08. - Na terenu „Društva za borbu protiv šećerne bolesti“ (Veliki park) sa početkom od 19h, posetioci će imati priliku da učestvuju u treninzima aerobika, fitnesa, salse, karatea i kik-boksa.

18.08. - U saradnji sa predškolskom ustanovom „Nada Naumović“, u Pozorištu za decu se organizuje predstava(pokretne igre), sa početkom od 18h, gde učešće imaju najmlađi Kragujevčani iz 5 kragujevačkih obdaništa.

19.09. - Predsednik udruženja, Bogdan Ristić, održaće edukativnu tribinu, pod nazivom „Otići ili ostati“. Tribina na aktuelnu temu će se održati u prostorijama Narodne biblioteke(Gradskog doma), sa početkom od 19h. Nakon predavanja biće održana debata.

20.08. - „Iz pera mladih Kragujevčana“, naziv je književne večeri koja se održava od 18:30h u amfiteatru Dečje narodne biblioteke. Učesnici su: Marija Bralović(pesme), Bogdan Cvetković(pesme) i Milan Petrović(kratke priče), Bogdan Ristić(pesme),.

21.08. - U caffe-u „Oblomov“, sa početkom u 18h biće održana izložba slika mladih kragujevačkih umetnika, na kojoj će zainteresovani posetioci imati i mogućnost kupovine istih.

21.08. - U bašti Doma omladine, sa početkom od 20h, biće organizovan humanitarni koncert. Izvođači: hip hop sastav „Krug“, Pablo i Cuba, Kenny Wu, Neša beatbox, Krcki, Ćomi i Lima, Grof, Efelpi, i drugi. Cena ulaznice je 100 dinara. Sva prikupljena sredstva će biti uplaćena na žiro račun humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”, a namenjena su izradi kupatila za socijalno ugrožene višedetne porodice.

22.08. - Poslednji u nizu događaja u okviru Nedelje “Mladih” jeste tematsko- rock veče u caffe-u “Oblomov”, sa početkom od 21h. Ulaz je slobodan.

 

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');