Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Takmičenje u bezbednosti u saobraćaju
 
 

Takmičenje u bezbednosti u saobraćaju

Udruženje Interaktiv, kao završnicu projekta "Volonteri za lepši Kragujevac", u okviru koga je rekonstruisan poligon za edukaciju dece i mladih za bezbednost u saobraćaju, organizuje TAKMIČENJE U BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU na kome mogu učestvovati timovi osnovnih škola.Takmičenje će biti održano u subotu, 14. novembra od 12h Poligonu za bezbednost (ispod zatvorenog bazena) u Velikom parku.

 

Učesnici će biti deca trećeg i četvrtog razreda osnovne škole, a jedna škola može prijaviti maksimalno dve ekipe od po dva člana.Takmičenje se sastoji iz teorijskog i praktičnog dla. Učesnici će na takmičenju predstavljati svoju školu. Za pobednike su obezbeđene nagrade.

Prijava ekipa je do četvrtka, 12. Novembra u 14h na mejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Potrebno je poslati učesnika i kontakt predstavnika škole koja ih kandiduje. Dođite da podržimo naše drugare.

Projekat „Volonteri za lepši Kragujevac“ sprovodi udruženje Interaktiv, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije Porjekat sufinansiraju: Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine