Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Glasajte za aktivistu 2015.
 
 

Glasajte za aktivistu 2015.

Poslovni portal grada Kragujevac.biz objavio je online glasanje za Aktivistu 2015. Glasanje će trajati do 30. decembra 2015. 20h.

Predloženo je 5 kandidata: Jelena Milanović ispred Omladine Jazasa Kragujevac, Branko Ratković - predsednik Udruženja za društveni razvoj Interaktiv, Lazar Stojanović ispred neformalne grupe novinara Intervjuer, Miloš Milanović - agent osiguranja i preduzetnik, Bojana Svičević ispred Organizacije Koncept.

Jelena Milanović je predložena na osnovu aktivnog rada u okviru Omladine Jazasa Kragujevca i kao nosilac aktivnosti ispred pomenute organizacije obeležavanja Svetskog dana borbe protiv HIV/AIDS-a.

Branko Ratković predsednik Udruženja za društveni razvoj mladih INTERAKTIV predložen je za kandidata na osnovu uspešno završenog Projekta “Volonteri za lepši Kragujevac” koji je namenjen za veću bezbednost dece i mladih u saobraćaju. Cilj projekta je da se angažovanjem volontera vrati u funkciju zapušteni poligon za pešake i bicikliste izgrađen 70.ih godina prošlog veka, a koji se nalazi u delu Velikog parka, ispod zatvorenog bazena.

Lazar Stojanović je predložen ispred grupe novinara Intervjuer-a zbog broja uspešno završenih i objavljenih intervjua sa uspešnim menadžerima, preduzetnicima, poznatim ličnostima, liderima organizacija...

Miloš Milanović je preduzetnik i agent Svetskog br. 1 osiguranja sa predstavništvom u Kragujevcu. Predložen je na osnovu ovogodišnjeg aktivizma u poslovnom klubu KUM - Klub Uspešnih Menadžera.

Bojana Svičević je kandidat na osnovu svojih doprinosa za neformalnu Organizaciju Koncept posebno u oblasti razvoja projekta ''eKnjiga'' i objavljene knjige o Stiv Jobs-u pod nazivom ''Ideja Stiva''.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');