Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Svečana dodela stipendija najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu
 
 

Svečana dodela stipendija najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu

Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, Univerzitet u Kragujevcu 27. januara 2016. godine (sreda) sa početkom u 11.00 sati, u Svečanoj sali Rektorata organizuje Svečanu dodelu stipendija najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu.

Upravni odbor Fondacije za stipendiranje i podsticanje napredovanja najboljih studenata, mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Kragujevcu, na osnovu raspisanog Konkursa, doneo je odluku da u kalendarskoj 2016. godini stipendira trinaest studenata završne godine osnovnih akademskih i integrisanih akademskih studija sa dvanaest fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Ugovore o stipendiranju najboljim studentima uručiće, u prisustvu članova rektorskog kolegijuma, profesora i studenata Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Snežana Soković prethodni prorektor za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Kragujevcu.