Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Konferencija nastavnika u Kragujevcu
 
 

Konferencija nastavnika u Kragujevcu

U sali Skupštine grada svečano je otvorena trodnevna Konferencija nastavnika koja je posvećena programima preduzetničkog obrazovanja u osnovnim i srednjim školama u Srbiji.

 

Koferenciju realizuje organizacija "Dostignuća mladih" u Srbiji koja već 11 godina sprovodi obrazovne programe iz oblasti preduzetništva i finansijske pismenosti u više od 280 škola. Ona je članica globalne mreže koja postoji od 1919. godine, kroz njene obrazovne programe godišnje prođe više od 10 miliona učenika od čega 11.000 u Srbiji.

Na svečnom otvaranju Konferencije nastavnika učesnicima se obratila najpreduzimljivija nastavnica Srbije koja je to priznanje dobila prošle godine. Biljana Vasić je bila mentorka učeničkih kompanija iz Farmaceutsko-fizioterapeutske škole u Beogradu. Kragujevac je domaćim konferencija nastavnika Srbije u naredna tri dana. Za sutra je u hotelu Kragujevac planirana prezentacija primera dobre prakse u realizaciji programa preduzetništva u Srbiji i regionu.

U nedelju od 11 sati biće održan sajam nastavničkih kompanija.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');