Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Najava aktivnosti: U Kancelariji za mlade Kragujevac ''nema zime''
 
 

Najava aktivnosti: U Kancelariji za mlade Kragujevac ''nema zime''

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade organizuju besplatne edukativne radionice, tribine, obuke namenjene srednjoškolcima, studentima, mladima i nezaposlenim licima uzrasta od 15 do 30 godina, u periodu od novembra 2016. do marta 2017.godine.

Prednost u prostorijama Kancelarije u odnosu na raniji period je da postoji adekvatan sistem grejanja. Uslovi u KZM Kragujevac su veoma dobri, jer postoji internet, IT oprema, prostor za radionice sa pratećim elementima i funkcionalni toalet.

 

Tako će od 28.novembra u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova – saobraćajnom policijom, Zavodom za hitnu medicinsku pomoć i Sektorom za vanredne situacije – vatrogasnom službom, biti organizovana tribina „Vozi bezbedno – biraj život“ u svim srednjim školama u Kragujevcu.

U saradnji sa Biznis inovacionim centrom, Ekonomskim fakultetom i Nacionalnom službom za zapošljavanje biće organizovana obuka „Od ideje do posla“, sa posebnim osvrtom na pisanje predloga projekata, biznis plana, primenu i realizaciju istih. Obuka počinje 12. decembra a predavanja se izvode u prostorijama BIC-a. Polaznici će na kraju obuke dobiti sertifikat BIC-a koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje. ONLINE PRIJAVA za obuku Od ideje do posla.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi – biće održana 7.decembra u periodu od 10č do 12č u prostorijama KZM u saradnji sa Crvenim krstom Kragujevac.

Kurs nemačkog jezika biće organizovan u saradnji sa Centrom za obrazovanje IBIS CREATIVE gde će nakon završetka polaznici dobiti sertifikate o uspešnom završenom A1 nivou. Broj mesta polaznika kursa je ograničen a početak kursa je sredina decembra.

U saradnji sa udruženjem tumača znakovnog jezika Srbije „Jedro“ biće organizovane radionice za učenje znakovnog jezika od 15.januara 2017. u prostorijama Kancelarije za mlade. Online prijava za radionice OVDE.

CINEPLEXX Plaza – dodeljuje svake srede 2x2 karte za određene projekcije.

Besplatni termin za plivanje na zatvorenom bazenu, SC Park, u periodu od 09:30 do 10:30č – ponedeljkom, sredom i petkom za studente uz priložen indeks na uvid, kao i utorkom i četvrtkom za srednjoškolce u istom terminu i uz priloženu đačku knjižicu.

Tokom februara održaće se edukativna tribina „Kultura za mlade“ na kojoj će biti predstavljene tradicionalne i kulturne vrednosti grada Kragujevca. Ova tribina će biti održana u saradnji sa CZNTK Abrašević, Knjaževsko srpskim teatrom i Muzičkom školom. Sve radionice, tribine, obuke kao i zabavni i sportski sadržaji su besplatni, a namenjeni su prvenstveno mladima uzrasta od 15 do 30 godina. Svrha ovih aktivnosti u organizaciji grada Kragujevca i Kancelarije za mlade je unapređenje bezbedonosne kulture mladih u saobraćaju, motivisanje mladih na humanost, edukacija, unapređenje znanja i veština kod mladih, istakao je Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih.

Za više informacija kontaktirati: Kancelariju za mlade Kragujevac

telefon: 034/335467

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

ul: Save Kovačevića 5 / Kancelarija – za – mlade - Kragujevac

foto: Obuka Online novinarstva 2015.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');