Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata
 
 

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Resurs centar za Šumadijski i Pomoravski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj ''Sunce'' iz Kragujevca, u saradnji sa partnerima – Udruženje za društveni razvoj mladih ''Interaktiv'' Kragujevac, Grad Kragujevac, Opština Knić, Opština Batočina, Kancelarija za mlade Despotovac i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

 

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova (od 15 do 30 godina), kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu. Predloženi omladinski volonterski projekti treba da budu sprovedeni u periodu od 16. februara do 15. maja 2017. godine.

Vrednost omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 40.000,00 i 100.000,00 dinara. Ukupan iznos raspoloživih sredstava za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u Šumadijskom i Pomoravskom okrugu je 900.000,00 dinara. Konkurs je otvoren do 15. januara 2017. godine.

Info dan za Šumadijski okrug je zakazan za 22. decembar 2016.g. u 13,00 č. u prostorijama Kancelarije za mlade u Kragujevcu. Sve informacije o konkursu kao i konkursnu dokumentaciju, zainteresovani mogu pronaći na sajtu Udruženja „Sunce“ www.sunce.org.rs, na omladinskom portalu www.mos.gov.rs/mladisuzakon i sajtu ovogodišnjeg Nacionalnog programa volontiranja mladih www.kampovi.mis.org.rs ili se obratiti lično u prostorijama Udruženja „Sunce“ u ulici Luja Pastera 17, Kragujevac, utorkom i četvrtkom od 12,00 do 16,00 časova ili putem mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');