Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Učenici Ekonomske škole realizovali volonterski projekat
 
 

Učenici Ekonomske škole realizovali volonterski projekat

Učenici Ekonomske škole, okupljeni u neformalnu grupu EKOŠ" realizuju volonterski projekat "Nema budućnosti bez znanja prošlosti" u okviru programa Mladi su zakon. Članovi grupe “EKOŠ” održali su dva predavanja srednjoškolcima na temu ,,Značaj očuvanja nacionalnog identiteta”, oslikali su zid Ekonomske škole i tako vizuelno prikazali temu kojom se projekat bavi.

 

Takođe, uredili su park u dvorištu Ekonomske škole gde učenici mogu da provode slobodno vreme u lepšem ambijentu. Volonteri će održati svečana prezentaciju glavnih aktivnosti projekta ,,Nema budućnosti bez znanja prošlosti" u petak 05.05.2017. godine u Ekonomskoj školi sa početkom u 13:30 časova.

Za dodatne informacije, obratite se Vladimiru Pešiću, lideru grupe na telefon: 064/9482371 ili na mejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Projekat "Nema budućnosti bez znanja prošlosti" sprovodi neformalna grupa „EKOŠ“ uz podršku Udruženja "Sunce", Resurs centra za Šumadijski i Pomoravski okrug u okviru programa Mladi su zakon, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.