Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih MEĐUNARODNI TINEJDŽERSKI KAMP U KRAGUJEVCU – POZIV ZA UČESNIKE IZ KRAGUJEVCA
 
 

MEĐUNARODNI TINEJDŽERSKI KAMP U KRAGUJEVCU – POZIV ZA UČESNIKE IZ KRAGUJEVCA

Pozivamo mlade starosti 15 do 17 godina iz Kragujevca da se priključe međunarodnom tinejdžerskom kampu koji se održava od 1. do 14. avgusta u Kragujevcu.

 

Više informacija pogledati na linku http://kampovi.mis.org.rs/kampovi/dan-mladih

Kamp se održava uz podršku Grada Kragujevca i Ministarstva omladine i sporta, a u okviru programa međunarodnih kampova Mladih istraživača Srbije. Na kampu učestvuje 15 mladih iz Francuske, Rusije, Italije, Srbije, Slovačke, Španije, Hong Konga i Turske. Učesnici kampa pripremaće program obeležavanja Dana mladih u Kragujevcu, ali i učestvovati na radionica i drugim zabavno-sportskim aktivnostima sa vršnjacima iz inostranstva.

Učešće na kampu je besplatno. Planirano je učešće pet mladih iz Kragujevca. Svi zainteresovani se mogu javiti putem mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefona 062343607.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');