Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Narodna banka Srbije: besplatne edukacije za mlade
 
 

Narodna banka Srbije: besplatne edukacije za mlade

Novi ciklus finansijskih edukacija mladih 2017/18 "Svet finansija mladih" Nakon uspešno završenog programa "Mala škola finansija" 2016/2017 koji je prošlo više od 80 mladih, Omladina JAZAS-a Kragujevac, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije i Kancelarijom za mlade Kragujevac, organizuje novi ciklus finansijske edukacije mladih SVET FINANSIJA MLADIH.

 

Program "Svet finansija mladih" je namenjen svim mladima od 15 do 30 ekonomske i ne ekonomske struke. Teme su prilagođene opštoj populaciji i kreirane tako da uvode mlade u svakodnevni svet finansija. Neke od tema koje će biti obrađene tokom ciklusa 2017/2018 su:

 Kako da finansirate svoje studije

 Studentske stipendije i krediti

 Štednja – zašto i kako štedeti

 Elektronsko bankarstvo

 Značaj ličnih evidencija i kako ih formirati

 Osiguranje – zašto i kako se osigurati.

Obuke drže eminentni stručnjaci iz Narodne banke Srbije. Svaka obuka traje po 45 minuta i ne uslovljava redovno prisustvo na svim, ali je poželjno zbog kompletnog upoznavanja mladih sa svetom finansija. Prva tribina biće održana u četvrtak, 28. septembra od 12h. Teme: Zakoračite u svet finansija mladih - Kako da ostvarite svoja prava Program je potpuno besplatan uz prethodnu prijavu na ovom linku.

Prijave su obavezne zbog ograničenih kapaciteta sale. Sve obuke održavaju se u Kancelariji za mlade, ul. Save Kovačevića 5.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');