Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih FITNESS FACTORY - Novi i do sada najbolji Fitnes centar u Kragujevcu
 
 

FITNESS FACTORY - Novi i do sada najbolji Fitnes centar u Kragujevcu

Ekipa portala Kg Online posetila je danas novi Fitnes centar - FITNESS FACTORY, koji se nalazi u strogom centru pešačke zone na spratu Centrotextila. Kragujevac je dobio fitnes centar po meri modernog čoveka sa ispunjenim svim standardima koji važe danas u svetu fitnesa. Pored odlične atmosvere za vežbanje i lokacije, utisak su nam svakako ostavile najmodernije sprave za vežbanje kao i ogromni lepo sređen prostor u ulici Kralja Petra 23.

 

FITNESS FACTORY prestavlja moderni fitness centar, mesto na kome dobro zdravlje i odlična fizička kondicija postaju Vaš stil života, a lepo oblikovano telo Vaš standard! Koncept rada fitnes centra je potpuno posvećenost svakom klijentu ponaosob što ga čini uspešnim i drugačijim. Fitness Factory i koncipiran tako da sadrži različite oblike vežbanja na jednom mestu. U ponudi je provereno najbolji cardio program za vežbanje. Mašine ovog tipa omogući će vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana.

U ponudi se nalaze i najnoviji modeli traka za trčanje i stepera na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima, dok bicikli sa naslonom će omogućiti udoban trening, bez nepotrebnog naprezanja gornjeg dela leđa. Fitnes centar takođe raspolaže i sa velikim brojem najsavremenijih sprava za program misićne snage i oblikovanja, kao i trenažerima za program kardio aerobne izdržljivosti. U sklopu fitnes centra članovima je na raspolaganju moderna ženska i muška svlačionica sa toaletima i garderoberima sa posebnim ključem za svakog člana fitnes centra.

Pored navedenog bitno je istaći:

- Personalni trening pod konstantnim stručnim nadzorom licenciranih trenera

- Trening plan po kome ćete vežbati, koji ce biti izgrađen samo za Vas, usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima

- Vežbe i programi za različite estetske i kondicione potrebe.

Poznato je da fitnes inzvanredno pozitivno deluje na očuvanje zdravlja, funkcionalnih, radnih, odbrambenih sposobnosti organizma kao i na psihičko stanje.

Savet novinarske ekipe portala Kg Online je svakako da u prijatnom, čistom i savršeno opremljenom okruženju po programu koji je osmisljen u skladu sa Vašim potrebama, pod stručnim nadzorom školovanih i licenciranih trenera uz osveženje koje se podrazumeva, efikasno se posvetite sebi, svom zdravlju i fizičkom izgledu.